Kis-, és középvállalatoknak!

"...megbízható, időtálló, 8-10 évre tervezett üzleti, prémium kategóriás eszközök..." 
 


Sokan szembesültek már azzal a problémával, hogy a megvásárolt 100-150 ezer forintos, 2-3 évre tervezett alsó-, vagy középkategóriás (consumer) műanyag laptopok teljesítménye és a felhasznált anyagminőségük gyenge. Emiatt nem időtállók, felületükön rövid időn belül kopások, karcok, repedések jelennek meg, zörögni, nyikorogni kezdenek, zsanérjaik kilazulnak, elkopnak, illetve a bennük lévő szerkezeti egységek minőségéből adódóan a használat alkalmával túlmelegszenek, zajossá válnak, működésük akadozik, karbantartásuk nehézkes, vagy szinte lehetetlen. Munkahelyi környezetben történő alkalmazásra egyáltalán nem alkalmasak. Az ilyen (consumer) kategóriájú számítástechnikai eszközöket használtan megvásárolni nem ajánlott, mivel az idő előrehaladtával a teljesítményük rohamosan romlik, a mindennapos használat alkalmával a problémák egyre sűrűbben jönnek elő.
A megbízható, időtálló, 8-10 évre tervezett üzleti, prémium kategóriás eszközök viszont drágák. Az áruk újonnan 350-900 ezer forint is lehet, ezért egy kkv eleve elveti ezeknek a laptopoknak a megvásárlását. Legjobb volna az utóbbiakból egy újszerű vagy alig használt darabot megvásárolni, az újhoz képest töredék áron.
 

De hol találok ilyet?
Ki fogja nekem szakszerűen átvizsgálni?
Ki fog garanciát vállalni rá?


Mi, a PC Mart munkatársai segítünk önnek ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában!

Célunk, hogy lehetőséget kínáljunk a felhasználók számára, hogy hozzájuthassanak az új korukban szinte elérhetetlen árú, prémium minőségű, üzleti laptopokhoz kedvező áron, garanciával - a 100-150.000 forintos gyengébb minőségű alsó-, vagy középkategóriás (consumer) laptopok helyett - és élvezhessék annak megbízhatóságát, tartósságát, teljesítményét és anyagminőségét.

A legtöbb, az általunk forgalmazott termékek iránt érdeklődőnek nincs ismerete az üzleti kategóriás, prémium laptopok, számítógépek, monitorok létezéséről, mivel nem ilyen eszközökön dolgozik a munkahelyén, vagy ha igen, akkor a munkaadója lehet, hogy nem az említett prémium kategóriájú munkaeszközt biztosította számára. Azt gondolják, hogy a kínálati lehetőségek kimerülnek abban, amit az elektronikai és informatikai szaküzletekben és szupermarketekben látnak, és ha már nem az alsóbb árfekvésű gépet vásárolta meg, hanem a drágábbat, akkor biztosan prémiumot vett. De ez nem így van. A 150-200 ezer forintos eszköz adott esetben ugyanolyan általános minőségű (consumer), mint az olcsóbb, csak nagyobb teljesítménnyel, más konfigurációval, kisebb vagy jelentéktelen, marketing szempontból jól hangzó, kényelmi extrákkal vannak ellátva. De nem kell megelégedni ezzel. Sőt, még csak többet sem kell fizetni a minőségért, a megbízhatóságért, mivel sok esetben újszerű, kifogástalan, 3-5 éves prémium eszközt biztosítunk - ami még legalább annyi ideig jó szolgálatot tesz tulajdonosának -, ugyanolyan áron, vagy olcsóbban, mint az új, műanyag kivitelű tömegcikk. 
 


Mi a legerősebb "brand" számítástechnikai eszközöket forgalmazzuk, olyanokat, amelynél a gyártó több éves biztos működést garantál!

Igény szerint eredeti, jogtiszta Windows operációs rendszerrel és a profi vírusirtó és tűzfal programmal felvértezve fogja megkapni a megvásárolt gépet! Kérésre az Office szoftvercsomagot is nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani a felújított prémium számítógépekhez vagy laptopokhoz, így egy olyan terméket vásárolhat, amit már csak bekapcsolni és használni kell, nincs további utánajárás, szakember keresés és várakozás. 
 

Lehetőség van több száz típus közül kiválasztani a megfelelő konfigurációt, amelyet 2-3 munkanapon belül átvehet, vagy igény szerint leszállítjuk és be is üzemeljük telephelyén, üzletében.
A leírtakon felül bármilyen IT és irodai eszközigényt ki tudunk elégíteni, legyen szó fénymásolópapírról, tonerekről, vonalkód rendszerről, led panelekről vagy biztonságtechnikai eszközökről.
 
Céges vásárlóinknak a rendelés mennyiségétől függő egyedi árat biztosítunk!
 
Bátran keressen bennünket, hozzáértő kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire! 
 
Elérhetőségeinket IDE kattintva találja!